دومین کارگاه علمی دوره تربیت مدرسین زبان عربی: مقدمه فی مهاره المحادثه (المفاهیم، المستویات، الاستراتیجیات)

۱۴ آبان ۱۴۰۰ | ۱۷:۴۴ کد : ۳۵۱۳ اخبار پژوهشگاه
تعداد بازدید:۲۷۰

دومین کارگاه علمی ویژه "دوره تربیت مدرسین زبان عربی" با عنوان "مقدمه فی مهاره المحادثه (المفاهیم، المستویات، الاستراتیجیات)" در روز پنج شنبه۱۳ آبان 1400 به مدت 4 ساعت توسط استاد مبرز مهاره المحادثه، آقای دکتر محمد امین تقوی، مدیر محترم گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه امام صادق علیه السلام  و عضو اصلی هسته واحد پژوهشی آموزش زبان عربی دانشگاه امام صادق علیه السلام پردیس خواهران برگزار گردید.

مشارکت فعال شرکت‌کنندگان حائز شرایط ورود در این جلسات از اصلی‌ترین نکات برنامه بود و استاد محترم تجربیات علمی، آموزشی و پژوهشی خود را در قالب آموزش مراحل تدریس مهارت گفتگو در اختیار شرکت‌کنندگان قرار داد.

گفتنی است معرفی جدیدترین کتاب‌های منتشره و جدیدترین شیوه‌های آموزش محادثه در سراسر دنیا توسط آقای دکتر تقوی مورد استقبال شرکت‌کنندگان قرار گرفت.

لازم به ذکر است جلسات مرتبط با سایر مهارت‌ها در هفته‌های آتی طبق برنامه ای منسجم با حضور اساتید برجسته برگزار می‌شود.

نظر شما :